DENNÉ MENU


 

 

 

Raňajkové menu - na 28. týždeň (aj so sebou) -podávame v čase 6:30 - 10:30 hod.
Jedlo: 2,20 1, Sladká kaša (ovsené vločky, jablko, škorica, hrozienka) 200g 1
2,50 2, Praženica s krémovým syrom a jarnou cibuľkou, pečivo 200g 3,12
2,80 3, Hruškové smoothie so špenátom a škoricou 0,4l 7

Cena denného menu od 4,10 €
hlavné jedlo bez polievky -0,30€ z ceny menu. Pri rozvoze sa neodrátava. Polievka 1,70€, obal od 0,30€ Denné menu pre celiatikov je potrebné hlásiť

PONDELOK 29.06. 2020
Polievka: 0,33l a Slepačia s mäsom a rezancami 1,3,9 ☺
0,33l b Hubová s mrveničkou 1
Hlavné jedlo: 5,50 1. Hovädzie varené zadné v paradajkovej omáčke, kysnuté knedle 73g/160g 1,3,7
4,80 2. Bratislavské bravčové rizoto so syrom, kyslá uhorka 300g/50g 7,9,12 ☺
4,30 3. Cestovinový šalát s krém. syrom, kukuricou a rest. kur. mäsom/bez (výber) 300g 1,3,7,12
4,80 4. Waldorfský šalát (ľad. šalát, jablko, orechy, majonéza, med, hrozno) s kur. mäsom, toast 300g1,3,7,8 ☺
UTOROK 30.06. 2020
Polievka: 0,33l a Slepačia s mäsom a rezancami 1,3,9 ☺
0,33l b Šošovicová kyslá 1,7
Hlavné jedlo: 5,00 1. Bravčové karé s kuriatkovo - chrenovou omáčkou, ½ dus. ryža, ½ amer. zemiaky 73g/100g/100g 1,7
4,80 2. Kurací rezeň v parmezánovom cestíčku, zem. pyré s tekvicou, karotkový šalát 120g/200g/130g 1,3,7,12
4,30 3. Bulgurové rizoto s tofu a grilovanou zeleninou 300g 1,6,7,9,12
4,80 4. Waldorfský šalát (ľad. šalát, jablko, orechy, majonéza, med, hrozno) s kur. mäsom, toast 300g1,3,7,8 ☺
STREDA 01.07. 2020
Polievka: 0,33l a Slepačia s mäsom a rezancami 1,3,9 ☺
0,33l b Gulášová s hubami 1
Hlavné jedlo: 5,00 1. Kuracie plátky ,,Orava,, (slanina, cesnak.dresing), ½ dus. ryža, ½ zem. hranolčeky 73g/200g 1,7,12 ☺
4,80 2. Pečený Moravský vrabec s dus. kapustou a kys. knedľou/var. zemiaky (výber) 83g/200g/160g 1,3,7 ☺
4,30 3. Zemiakové šúľance plnené višňami s makom 300g 1,3,7
4,80 4. Waldorfský šalát (ľad. šalát, jablko, orechy, majonéza, med, hrozno) s kur. mäsom, toast 300g1,3,7,8 ☺
ŠTVRTOK 02.07. 2020
Polievka: 0,33l a Slepačia s mäsom a rezancami 1,3,9 ☺
0,33l b Hrachová s párkom 1,9
Hlavné jedlo: 5,00 1. Vyprážaná bravčová krkovička, slovenský zemiakový šalát 120g/200g 1,3,7,10
4,80 2. Kuracie plátky s anglickou zeleninou, dusená ryža 73g/200g 1,9 ☺
4,30 3. Zapekané špagety s brokolicou a mozzarelou, paradajkový šalát 300g/130g 1,3,7,12
4,80 4. Waldorfský šalát (ľad. šalát, jablko, orechy, majonéza, med, hrozno) s kur. mäsom, toast 300g1,3,7,8 ☺
PIATOK 03.07. 2020
Polievka: 0,33l a Slepačia s mäsom a rezancami 1,3,9 ☺
0,33l b Šampiňónová krémova 1,7
Hlavné jedlo: 6,00 1. Pstruh na masle s bylinkami, varené zemiaky s pažítkou 100g/200g 4,7 ☺
4,80 2. Ostro-sladké kuracie krídelka, dusená ryža 180g/200g 7
4,30 3. Furmanské halušky s kyslou smotanou a údeným syrom, 0,2l zakysanka 1,3,7,12
4,80 4, Waldorfský šalát (ľad. šalát, jablko, orechy, majonéza, med, hrozno) s kur. mäsom, toast 300g1,3,7,8 ☺

Hmotnosť pokrmov je uvedená v hotovom stave !

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové zrná, 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše